Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Israelul a mai ucis un lider terorist, Wissam al-Tawil, comandant al grupării Hezbollah: ”O lovitură foarte dureroasă”

Un important conducător militar al mişcării şiite libaneze Hezbollah a fost ucis într-o lovitură israeliană asupra maşinii în care acesta se afla luni în sudul Libanului.

Informația a fost dezvăluită de un oficial de securitate libanez sub rezerva anonimatului, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Acest lider militar care "a jucat un rol principal în conducerea operaţiunilor militare din sud" a fost ucis "într-o lovitură israeliană" în satul Kherbet Selm, situat la circa 10 kilometri de graniţa cu Israelul, a precizat oficialul citat.

Surse de securitate au declarat pentru Reuters că un comandat de rang înalt al forţei de elită Radwan din Hezbollah a fost ucis într-un atac israelian în sudul Libanului.

Sursele de securitate l-au identificat ca fiind Wissam al-Tawil, șeful adjunct al unei unități din cadrul forței Radwan. Acestea au mai spus că el și un alt luptător Hezbollah au fost uciși când mașina lor a fost lovită într-un atac asupra satului libanez Majdal Selm.

Citește și
Hassan Nasrallah
Hezbollah avertizează că răspunsul său la asasinarea liderului Hamas la Beirut este "inevitabil"

"Este o lovitură foarte dureroasă", a spus una dintre sursele de securitate libaneze.

Hezbollah a pierdut peste 130 de luptători în lovituri aeriene israeliene în sudul Libanului, după începerea bombardamentelor transfrontaliere în urma atacului Hamas pe teritoriul israelian pe 7 octombrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult