Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ipoteză bulversantă în cazul rusului care și-a ”prezis asasinatul”

Vineri seară, poliția londoneză a anunțat că tratează ca pe o crimă moartea rusului Nikolai Gluşkov, prieten şi asociat al fostului oligarh rus Boris Berezovski, duşman al președintelui Vladimir Putin.

Omul de afaceri Nikolai Gluşkov, exilat în Londra, și-ar fi ”prezis” asasinatul încă din 2013 când a susținut că va fi următoarea ”țintă” după moartea lui Boris Berezovski, despre care insista că a fost ucis, potrivit Daily Mail.

Gluşkov a fost adjunctul directorului companiei ruse aeriene Aeroflot. El a fost încarcerat în 1999 și a stat în închisoare timp de 5 ani, în Rusia, după ce a fost găsit vinovat de spălare de bani şi fraudă.

Gluşkov a fost găsit mort de fiica sa în locuinţa din zona New Malden din Londra, pe 13 martie. Potrivit poliţiei, cadavrul avea urme de ”comprimări la gât”. O ipoteză furnizată de tabloidul The Sun este aceea că i-ar fi fost ”înscenată o sinucidere”. Gluşkov ar fi fost ucis, apoi cadavrul a fost pus într-un ștreang să pară că și-a luat viața, scriu britanicii.

Gluşkov și-a făcut dușmani periculoși în Rusia, dar poliția londoneză a spus că nu există nicio legătură între moartea sa și tentativa de asasinat asupra fostului dublu spion, Serghei Skripal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult