Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incidente violente în Paris în timpul demonstrațiilor de 1 Mai. FOTO și VIDEO

Incidente violente au izbucnit în Paris, marți după-amiază, în timpul manifestațiilor de 1 Mai, organizate de sindicate, relatează BFMTV.

Demonstrațiile sindicatelor de 1 Mai s-au lăsat cu incidente în Paris. Persoane mascate au incendiat mașini iar poliția a răspuns cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă în centrul capitalei franceze. Peste 1200 de persoane care purtau cagule s-au aflat în centrul violențelor.

Poliția franceză a folosit tunuri cu apă și gaze lacrimogene pentru a dispersa sute de persoane mascate care au spart vitrinele magazinelor și au incendiat mașini la startul manifestațiilor de 1 Mai în Paris.

Poliția a avertizat încă de luni de posibile confruntări cu grupările anarhiste de extremă stânga după apeluri pe Twitter pentru a face din marți ”o zi a Revoluției”.

Extremiștii au spart geamurile mașinilor și au vandalizat mai multe clădiri, printre care un service Renault si un restaurant McDonalds, pe o stradă în apropiere de gara Austerlitz, estul Parisului.

Citește și
lunetist israelian
Momentul în care un lunetist israelian împușcă un palestinian, filmat și aplaudat

Ministrul de Interne, Gerard Collomb, a condamnat violențele și a cerut ca cei vinovați să fie arestați.

Protestatarii violenți au scandat slogane anti-fasciste, au fluturat steaguri sovietice și bannere anti-guvernamentale, și au aruncat cu fumigene. Unii au început să ridice baricade.

Peste 1500 de polițiști și militari au fost trimiși pe străzi în Paris.

IMAGINI VIDEO DIN PARIS

GALERIE FOTO cu incidentele care au avut loc în Paris

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult