Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident tragic într-o grădină de zarzavaturi. Un polițist a murit după ce a fost atacat de un adolescent

Un polițist a murit după ce a intervenit împreună cu alţi colegi pentru a calma o altercaţie într-o grădină de zarzavaturi din oraşul Bad Frankenhausen din Germania, unde agenţii au fost întâmpinaţi de un adolescent violent.

Când au ajuns la locul incidentului, un tânăr de 18 ani i-a atacat pe cei din jurul său, lovindu-i şi pe poliţişti. Unul dintre aceştia, s-a prăbuşit în apropierea locului incidentului şi a trebuit să fie resuscitat. Poliţistul în vârstă de 57 de ani a fost transportat la un spital din oraşul Erfurt, aflat în apropiere, unde a murit la primele ore ale dimineţii.

Motivul incidentului şi numărul persoanelor implicate sunt neclare. Biroul de Stat de Investigaţii Criminale a preluat ancheta.

Grădinile de zarzavat sunt comune în Germania, în special în oraşele mari şi în jurul acestora. Iniţial, spaţiile au fost oferite claselor inferioare care s-au adunat în zonele urbane odată cu debutul industrializării, pentru a le permite să-şi cultive propria hrană, explică DPA.

Astfel de parcele cultivate individual sunt şi în prezent închiriate, de obicei la un preţ relativ scăzut, oferind locuitorilor din marile oraşe o oportunitate foarte căutată de a se bucura de propria grădină, care include adesea o căsuţă pentru cazare în weekend.

Citește și
marcel ciolacu
Răspunsul oferit de Ciolacu, după ce a fost întrebat dacă a jucat la păcănele: „După ce câștigă, fuge”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult