Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident șocant în SUA. A murit pe plajă după ce a fost izbit de un val

Un bărbat din America, tată a 6 copii, a murit după ce un val puternic l-a lovit și l-a izbit de nisip, rupându-și gâtul.

Lee Dingle, în vârstă de 37 de ani, se juca pe plajă împreună cu 3 dintre copiii lui, când un val l-a lovit și l-a pus la pământ, potrivit CNN.

Forța impactului i-a rupt gâtul și l-a rănit atât de rău, încât a intrat în stop cardio-respirator. El a murit ziua următoare, la spital.

Soția acestuia a transmis un mesaj emoționant pe pagina de Instagram.

“Ne-am întâlnit când eu aveam 18 ani, iar el 19 și eram împreună de atunci. Nu ar fi trebuit să-mi iau adio la 37 de ani. Nu știu cum voi crește fără el, dar voi învăța. Doar că îmi doresc să nu se fi întâmplat”, a scris soția acestuia.

Dingle a fost președintele Atlas Engineering în Carolina de Nord, o companie specializată în reabilitarea clădirilor.

Citește și
naufragiu
Doi pescari au naufragiat pe litoralul românesc, pe valuri puternice

Tom Caldwell, inginer al firmei din care făcea parte Dingle, a declarat că acesta fusese promovat ca președinte cu 2 săptămâni înainte să moară.

“Lee era calm, prietenos, umil și foarte, foarte capabil. El i-a pus mereu pe alții înaintea lui.”, a declarat un alt coleg de muncă.

Dingle împreună cu soția lui au 6 copii, dintre care 4 adoptați. În 2016, cei doi au apărut într-un reportaj al CNN, după ce au încercat să modifice o dubă pentru fiica lor Zoe, care are paralizie cerebrală, folosind un scaun cu rotile motorizat.

Pe Go Fund Me, a fost deschisă o pagină unde oamenii pot dona pentru familia bărbatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult