Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident armat la o grădiniţă din Rusia soldat cu 4 morţi, inclusiv 2 copii, potrivit presei ruse

Un bărbat înarmat a deschis, marţi, focul asupra unei grădiniţe din regiunea Ulianovsk din Rusia, ucigând patru persoane, a informat agenţia de presă rusă Interfax, citând o sursă, relatează Reuters, citată de News.ro.

Atacul s-a soldat cu moartea a 4 persoane, victime fiind şi doi copii  

„Confirmăm incidentul şi că există patru cadavre”, a declarat un reprezentant al autorităţilor regionale, în timp ce o sursă din cadrul forţelor de ordine a declarat agenţiei de presă TASS că doi copii au fost ucişi în atac.

Potrivit canalului Telegram Baza, despre care se știe că are surse în forțele de ordine ruse, bărbatul a intrat în grădiniță în timpul somnului cu o pușcă cu două țevi Izh-27. Nu era niciun gardian de serviciu, relatează english.alarabiya.

Deputatul Serghei Morozov, fost guvernator al regiunii, a declarat că un tânăr profesor și doi copii au fost uciși și un alt profesor a fost rănit în atac, conform agenției de presă RIA Novosti.

Citește și
moldova
Experți de la Chișinău: Incidentele din Transnistria, acţiuni subversive ale Rusiei

Morozov a spus că trăgătorul s-a sinucis.

Rusia în 2021 a fost zguduită de două crize tragice separate -- la o școală din orașul Kazan și la o universitate din Perm -- care i-au determinat pe parlamentari să înăsprească legile care reglementează accesul la arme.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult