Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu puternic pe insula italiană Pantelleria. Designerul Giorgio Armani, printre persoanele evacuate

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit pe insula italiană Pantelleria. Zeci de persoane au fost evacuate. 

Designerul Giorgio Armani a fost nevoit să îşi părăsească vila de pe coasta estică a insulei, populară în rândul celebrităţilor. El şi invitaţii săi au plecat la bordul iahtului său miercuri noaptea târziu, potrivit relatărilor apărute în presă.

Oficialii au declarat, joi, că două avioane de pompieri şi mai multe unităţi de stingere a incendiilor se luptau încă cu flăcările pe această insulă, situată între Tunisia şi Sicilia.

Incendiul de vegetaţie a izbucnit miercuri seara târziu, iar până în prezent se pare că nu există victime, a indicat joi departamentul de pompieri.

Au ars însă unele acoperişuri din lemn şi cabane, alături de zone împădurite, potrivit agenţiei siciliene de protecţie civilă. "Vântul şi flăcările se diminuează, ce a fost mai rău pare să fi trecut", a declarat primarul din Pantelleria, Vincenzo Campo, pentru agenţia de presă ANSA.

Citește și
Georgio Armani
Giorgio Armani, colecție incendiară la Milano. Cu ce a surprins designerul

Focare au izbucnit în cel puţin două locaţii aflate la câteva sute de metri una de alta şi au fost alimentate de vânt, au declarat autorităţile.

Procuratura a început să investigheze cauza incendiului, neexcluzând încă acţiunea umană sau neglijenţa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult