Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu grav la un spital din Egipt care trata cazuri de Covid-19. Cel puțin șapte persoane au murit

Un incendiu a ucis cel puţin şapte persoane şi a rănit alte câteva, sâmbătă, la un spital privat care trata pacienţi bolnavi de COVID-19, situat la periferia capitalei egiptene Cairo, informează duminică dpa citând surse şi mass-media locale.

Incendiul a izbucnit în jurul orei nouă dimineaţa la spitalul Misr Al Amal din El Obour, situat la aproximativ 30 de kilometri nord-est de centrul capitalei egiptene. Potrivit primelor investigaţii, focul a fost cauzat de un scurt-circuit, conform unor surse medicale şi de securitate.

Spitalul a fost evacuat şi închis, iar pacienţii au fost transferaţi la un spital public din Cairo.

În ultima săptămână, Egiptul a înregistrat o creştere bruscă a numărului de cazuri confirmate oficial de contaminare cu noul coronavirus.

Ministerul sănătăţii a înregistrat sâmbătă 1.189 de noi cazuri şi 43 de decese. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 131.315 cazuri, iar cel al deceselor la 7.352.

Citește și
foc
Cum și-a găsit un întreprinzător din Deltă șalupa, la câteva ore după ce a dat-o dispărută

Experţii în sănătate şi unii oficiali guvernamentali afirmă că este posibil ca cifrele reale să fie mult mai mari ca urmare a ratei scăzute de testare publică, precum şi a excluderii rezultatelor testelor private din bilanţurile oficiale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult