Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu devastator la o fabrică de încălțăminte din Rusia: 10 persoane ar fi murit

Un incendiu devastator a cuprins, joi, o fabrică de încălţăminte din apropierea oraşului siberian Novosibirsk, Rusia, iar fumul toxic s-a împrăştiat pe suprafaţa de aproximativ 2000 de metri pătraţi.

Surse din cadrul serviciilor de urgenţă au precizat presei locale ca 10 persoane au murit. "Conform estimărilor preliminare, 10 oameni au murit" a declarat o sursă pentru agenţia Interfax. Aceeaşi sursă a mai adăugat ca toţi erau "muncitori chinezi", relatează Russia Today 

"După ce au observat semnele că un incendiu va izbunica în fabrică, victimele au încercat să stingă flăcările, înaintea pompierilor, dar au decedat din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon", a încheiat sursa.

O sursă din departamentul local al Ministerului pentru Situații de Urgență a confirmat pentru agenția TASS că au fost descoperite corpurile a 10 persoane la fața locului.

Potrivit Ministerului, focul a izbucnit, joi, în jurul orei 9:00. Aproximativ 84 de pompieri și 24 de unități de echipament au asistat la stingerea incendiului.

Citește și
Incendiu Prahova
Șase case din Prahova au fost incendiate de sărbători. Polițiștii au un suspect

Incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit, conform unui procuror.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult