Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încă un atac cu cuțitul în Sydney. Un episcop a fost înjunghiat în timp ce ținea o slujbă. Lumea a fugit îngrozită

Un important preot ar fi fost înjunghiat la altar, luni, în timpul unei slujbe care avea loc în sud-vestul orașului Sydney din Australia.

Acest atac are loc la scurt timp după ce un bărbat a înjunghiat mortal şase persoane la Sydney, într-un centru comercial.

Potrivit The Guardian, episcopul Mar Mari Emmanuel oficia o slujbă la Biserica Christ The Good Shepherd din Wakeley imediat după ora 19:00, când un bărbat s-a apropiat de el la altar și l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în direcția capului.

O transmisiune în direct a slujbei a aratat cum s-a produs o înghesuială, lumea a fugit îngrozită, după care slujba a fost întreruptă.

ATENȚIE! Imagini șocante:

Citește și
atac armat Australia
Cine este autorul atacului armat din Australia. Individul avea probleme de sănătate mintală. „A fost o scenă îngrozitoare”

Episcopul s-a făcut remarcat în timpul pandemiei Covid, când a atras un număr mare de adepți online.

O operațiune a poliției este în curs de desfășurare în Wakeley, după ce s-a raportat o înjunghiere.

Ofițerii au arestat un bărbat, iar persoanele rănite au suferit răni care nu le pun viața în pericol și sunt tratate de paramedicii de la ambulanța NSW.

Potrivit unor înregistrări video care au fost publicate pe rețeaua X, se pare că după producerea acestui incident unii localnici s-au înfuriat și au început să arunce cu obiecte pe stradă, în semn de protest.

Comunitatea este îndemnată să evite zona.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult