Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încă o actriţă de filme pentru adulţi susţine că a avut o relaţie cu Trump

Your browser doesn't support HTML5 video.

Karen McDougal, un fost "iepuraș" Playboy, care pretinde că a avut o relație cu Donald Trump timp de 9 luni și-a povestit pe larg impresiile pentru New Yorker.

Potrivit publicației americane,Trump și colaboratorii săi ar fi încercat să-i cumpere tăcerea prin tot felul de plăți indirecte, de exemplu acoperirea costurilor unor bilete de avion. Fake News! încă o știre falsă - a fost reacția purtătoarei de cuvânt de la Casa Albă.

Karen McDougal - fost model Playmate al anului 1998, acum în vârstă de 46 de ani - a detaliat povestea presupuselor întâlniri amoroase cu Trump în 8 pagini, scrise de mână, pe care le-a încredințat publicației americane New Yorker.

Mc Dougal spune că l-a întâlnit pe magnatul care avea să devină președinte în iunie 2006, la o petrecere la conacul Playboy; și la scurt timp ar fi început aventura lor, care a durat 9 luni. În acel moment, Donald Trump era căsătorit cu Melania de aproape doi ani și, de câteva luni, se născuse fiul lor Baron.

Citește și
olivia nova
A patra actriţă de filme pentru adulţi care moare într-o lună. Cauza oribilă a decesului

Majoritatea întâlnirilor fierbinți ar fi avut loc într-o vilă privată folosită ca hotel în Beverly Hills. Și, tot acolo,Trump și apropiații lui ar fi încercat să-i cumpere tăcerea prin tot felul de plăți indirecte, de exemplu ... "decontarea" biletelor de avion pe care în prealabil le cumpra cu banii ei proprii.

Dezvăluirile vin la câteva zile după ce un avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, a confirmat că a plătit, personal, 130.000 de dolari unei vedete de filme pentru adulți - cu numele de scenă Stormy Daniels, care, la fel, pretinde că a avut relații intime cu Donald Trump. Acum, starleta spune că se simte liberă să-și spună povestea, pentru că Michael Cohen ar fi făcut inutil, prin declarațiile sale, acordul de confidențialitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult