Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Imaginile groazei în Gaza. 71 de oameni au murit după atacurile Israelului în Khan Younis și Rafah

Your browser doesn't support HTML5 video.

71 de persoane au fost ucise într-un raid aerian israelian, marți, care a vizat mai multe case din provinciile Khan Younis și Rafah, în sudul Fâșiei Gaza, potrivit agenției palestiniene de presă WAFA, citată de AWP.

WAFA a explicat că 28 de persoane, inclusiv femei și copii, au fost ucise, în timp ce alte zeci de persoane au fost rănite în bombardamentul asupra unei case cu cinci etaje din Rafah.

Palestinienii mai spun că avioanele israeliene au bombardat, de asemenea, o casă din cartierul al-Yabani din Khan Younis, ucigând 10 palestinieni, inclusiv copii, și rănind persoane strămutate la o școală din apropierea locului atacului.

Șase persoane au fost ucise, de asemenea, într-un atac asupra unei case din sud-estul Khan Younis, în timp ce un alt atac aerian în partea de vest a orașului s-a soldat cu victime, potrivit WAFA.

Avioanele militare israeliene au atacat, de asemenea, mai multe case și clădiri din cartierele din orașul Gaza, soldându-se cu morți sau răniți.

Citește și
proteste
Musulmanii protestează după masacrul de la spitalul din Gaza. Hezbollah amenință: Va fi ”o zi de furie fără precedent”

Ministerul de Interne din Fâșia Gaza a confirmat moartea a 28 de persoane în urma raidului israelian asupra unei case din Rafah, în sudul Fâșiei Gaza.

Ministerul a adăugat că 23 de persoane au fost ucise și alte 50 au fost rănite în ultimele atacuri israeliene din Khan Younis. Acesta a menționat sosirea la spital a 21 de cadavre ale persoanelor decedate și a unui număr de răniți după ce o casă a fost vizată în cartierul al-Emarati din Khan Younis.

Avioanele de război israeliene au lansat o serie de atacuri aeriene de la miezul nopții până la primele ore ale dimineții în Khan Younis și Rafah.

Mai târziu în cursul zilei, televiziunea palestiniană a raportat că forțele aeriene israeliene au lansat o serie de raiduri grele în vestul orașului Khan Younis.

Ca răspuns, Hamas a afirmat într-o scurtă declarație că aripa sa militară, Brigăzile Ezz al-Din al-Qassam, a vizat forțele israeliene adunate la baza militară Tze'elim cu o ploaie de rachete, dar nu a oferit alte detalii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult