Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini șocante într-un sat din Republica Moldova. Un preot, filmat în timp ce lovește o femeie

Un preot din Grozești, Republica Moldova, a fost filmat în timp ce lovește cu brutalitate o femeie și un tânăr într-un bar.

Un preot din Grozești, Republica Moldova, a fost filmat în timp ce lovește cu brutalitate o femeie și un tânăr într-un bar. Femeia susține că cearta dintre ei a început înainte de incident, când preotul s-ar fi enervat pentru că ea l-a împins din greșeală la o înmormântare, potrivit protv.md.

Întreaga scenă a fost filmată, iar în video se pot auzi mai multe persoane care îndeamnă preotul să se liniștească, însă acesta nu încetează să o lovească pe femeia care zace la pământ.

Femeia a povestit ulterior că, de fapt, conflictul dintre ei a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni. În urma incidentului, localnicii susțin că nu este prima dată când preotul are un astfel de comportament.

Primarul din localitate a refuzat să povestească despre această întâmplare, însă susține că femeia ar fi vinovată în acest conflict, dar și că preotul va răspunde pentru cele întâmplate.

Citește și
Vladimir Putin
Rusia anunță că este dispusă să colaboreze cu noua putere de la Chișinău, după ce partidul Maiei Sandu a câștigat alegerile

Autoritățile au început să efectueze cercetări în acest caz.

Imaginile pot fi vizionate AICI

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult