Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini odioase cu copii ucraineni morți, trimise de șeful de cabinet al lui Zelenski cu scopul de a obține ajutor

Șeful biroului prezidențial al lui Volodimir Zelenski susține că, la începutul invaziei ruse în Ucraina, a trimis în mod regulat fotografii cu copii ucraineni morți pentru a face apel la ajutor.

Imaginile dramatice au fost transmise oficialilor din întreaga lume, conform bussinessinsider.com.

Un oficial de rang înalt ucrainean a spus că, în primele săptămâni ale invaziei Rusiei, a încercat să încurajeze oficialii străini să ofere ajutor Ucrainei.

Andriy Yermak, șeful biroului prezidențial al Ucrainei, a declarat pentru The Washington Post că Ucraina a primit mai mult ajutor după transmiterea acestor fotografii.

„Recunosc că acestea au fost fotografii îngrozitoare care mă țineau treaz noaptea. 90% dintre cei care le-au primit au reacționat, au sunat înapoi și au început să facă și mai mult”, a spus el pentru The Washington Post.

Citește și
Tony Garnett și Sofiya Karkadym - 9
Un britanic care a părăsit-o pe mama copiilor săi pentru o refugiată din Ucraina a fost nevoit să renunțe la locul de muncă

Imaginile odioase au fost văzute de oficiali de rang înalt, precum consilierul pentru securitate națională de la Casa Albă, Jake Sullivan, și de membri ai Congresului SUA.

Cel puțin 972 de copii din Ucraina au fost uciși sau răniți de la începutul invazieiruse, a anunțat, luni, Organizația Națiunilor Unite.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult