Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini greu de privit. Promisiunea lui Erdogan pentru o fetiță ”soldat”. VIDEO

Președintele Turciei, Erdogan i-a promis unei fetițe, îmbrăcată în haine de soldat, că va primi onoruri militare dacă va fi ucisă în luptă.

Episodul controversat s-a petrecut sâmbătă în Gaziantep, la un congres al Partidului Dreptății și Justiției, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP). Erdogan s-a folosit de ocazie pentru a câștiga sprijin public pentru operațiunea militară care îi vizează pe kurzii din Siria, relatează Russia Today, citând presa turcă.  La un moment dat, o fetită îmbrăcată în echipament militar, i-a atras atenția. Erdogan a chemat-o pe scenă unde copila a început să plângă.

”Dacă este martirizată (n.r. ucisă) vom așterne un steag deasupra ei. Cu ajutorul lui Dumneze”  E pregătită pentru orice, nu-i așa?” a spus Erdogan. ”Da” a spus fetița, confuză, printre lacrimi.

Erdogan a declarat săptămâna trecută că forţele turce vor asedia în curând oraşul sirian Afrin, capitala enclavei cu acelaşi nume unde o ofensivă turcă a fost lansată în urmă cu o lună împotriva miliţiei kurde Unităţile de Protecţie a Poporului (YPG), considerată de Ankara drept "teroristă”.

Citește și
Erdogan
Preşedintele Erdogan vrea ca adulterul să devină faptă penală în Turcia

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult