Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini dramatice în Bahamas. Mai multe persoane luptă pentru viața lor în viitură

Imagini dramatice au fost surprinse de o echipă ABC News în Bahamas, la scurt timp după ce ochiul uraganului Dorian a devastat zona.

Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce încercau să se salveze din calea apei care le ajungea până la nivelul pieptului.

„Lucrurile s-au calmat și am putut să ieșim pentru prima dată afară și am văzut oameni ieșind din casele care au fost distruse în zonă”, a relatat luni jurnalistul Marcus Moore pentru „Good Morning America”, transmite abcnews.go.com.

„Îi auzeam țipând, eram într-o cursă cu timpul, pentru că ne aflam în centrul furtunii. Era liniște, dar știam că în câteva minute va veni iar și va fi la fel de intens”, a mai spus acesta.

Conform acestuia, oamenii - un bărbat, trei femei și două adolescente - au traversat în siguranță curenții de apă, însă erau șocați și plângeau. În zonă a fost amenajat un buncăr, unde oamenii s-au putut adăposti de uragan.

Citește și
100 de câini, salvați de o femeie din calea uraganului Dorian
100 de câini, salvați de o femeie din calea uraganului Dorian. „E o nebunie aici”

Autorităţile au anunţat că au găsit trupurile a cinci persoane care şi-au pierdut viaţa din cauza celei mai puternice furtuni care a lovit Caraibele în epoca modernă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult