Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hotel din New Delhi, cuprins de flăcări. 17 au murit, între care și un copil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cel puțin 17 persoane au murit, marți dimineață, într-un incendiu izbucnit la un hotel din centrul orașului New Delhi.

Focul a izbucnit la Hotelul Arpit Palace, situat într-o zonă densă şi centrală a megalopolisului, şi a distrus în întregime ultimul etaj, informează AFP, citat de Agerpres.

„Am confirmat cu autorităţile spitaliceşti, bilanţul este acum de 17 (morţi), printre care un copil", a declarat pentru AFP Sunil Choudhary, un responsabil al pompierilor.

Incendiul a fost stins după câteva ore şi 35 de persoane au fost salvate de pompieri. Potrivit presei locale, o femeie şi un copil au murit când au încercat să se salveze sărind pe fereastră.

„Erau panouri de lemn pe coridoare, din cauza cărora oamenii nu au putut folosi culoarele pentru evacuare", a spus un alt responsabil al pompierilor.

Citește și
explozie constanta
Explozie de proporţii într-un bloc din Constanţa. 11 apartamente au rămas fără uși

Incendiile accidentale sunt frecvente în India din cauza reglementărilor laxiste şi nerespectării frecvente a normelor de siguranţă.

În decembrie, opt persoane au murit şi peste 100 au fost rănite într-un incendiu izbucnit într-un spital public din Mumbai (vest).

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult