Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hezbollah a lovit Israelul cu rachete Fadi 1. Camerele de supraveghere au surprins explozii în Haifa. VIDEO

Rachete Hezbollah au lovit Haifa, al treilea oraş ca mărime din Israel, a anunţat poliţia israeliană luni dimineaţă, iar presa israeliană a transmis că 10 persoane au fost rănite în nordul ţării.  

Hezbollah a anunţat că a vizat o bază militară la sud de Haifa cu o salvă de rachete "Fadi 1". Potrivit presei, două rachete au lovit Haifa, pe coasta mediteraneană a Israelului, iar alte cinci au lovit Tiberias, aflată la 65 km (40 mile) distanţă, potrivit News.ro.

Poliţia a declarat că unele clădiri şi proprietăţi au fost avariate şi că au fost raportate mai multe răniri minore, unele persoane fiind transportate la un spital din apropiere.

O înregistrare video realizată de o cameră de supraveghere a arătat momentul în care o rachetă Hezbollah a lovit Haifa.

Armata israeliană a precizat că avioane de luptă au lovit ţinte aparţinând cartierului general al serviciilor de informaţii ale Hezbollah din Beirut, inclusiv mijloace de colectare a informaţiilor, centre de comandă şi alte situri de infrastructură. În ultimele ore, loviturile aeriene au vizat depozite de arme ale Hezbollah în zona Beirut, a precizat armata, menţionând că în urma loviturilor au fost identificate explozii secundare, indicând prezenţa armamentului.

De asemenea, raidurile aeriene au vizat obiective ale Hezbollah în sudul Libanului şi în zona Beqaa, inclusiv depozite de arme, situri de infrastructură, un centru de comandă şi un lansator, a declarat armata. Aceasta a acuzat Hezbollah că şi-a amplasat în mod deliberat centrele de comandă şi armamentul sub clădirile rezidenţiale din inima oraşului Beirut şi a pus în pericol populaţia civilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult