Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hezbollah a atacat nordul Israelului cu drone. Două persoane au fost rănite, una dintre ele în stare gravă

Nordul Israelului a fost atacat de grupul șiit Hezbollah, cel puțin două persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă, a anunțat Serviciile Medicale de Urgență (MADA) .

Potrivit serviciilor de urgență, un bărbat de 30 de ani este în stare gravă. A fost rănit la cap și a fost găsit inconștient, scrie The Times of Israel.

El se afla în mașină în momentul atacului. O femeie de 30 de ani care se afla în apropiere în parcare a fost și ea rănită ușor. Ambele victime au fost transportate la spitalul din Nahariya.

Anterior, a sunat o alarmă privind infiltrarea în spațiul aerian israelian în Nahariya și Acre, situate de-a lungul țărmului în nordul Israelului, precum și în orașul Kiryat Shmona din Galileea Superioară.

Potrivit The Times of Israel, atacul a fost efectuat de Hezbollah și a implicat două drone, dintre care una a fost interceptată.

Ynet scrie, citând rapoarte din Liban, că cel puțin trei drone au intrat în spațiul aerian israelian.

Hezbollah a declarat că gruparea a lansat un „roi” de drone de atac în nordul Israelului.

Cu puțin timp înainte de aceasta, Forțele de Apărare Israeliene au raportat că luptătorii israelieni au atacat ținte militare Hezbollah în sudul Libanului, precum și în zona Al-Khyam.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult