Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Greta Thunberg, mesaj pentru Donald Trump: ”Să ia în serios oamenii de știință”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Adolescenta suedeză activistă pentru mediu, Greta Thunberg, a fost întâmpinată de mai bine de 200 de oameni, cu urale, la New York, după un voiaj transatlantic de 15 zile cu un velier, care nu poluează mediul.

Luna viitoare, fata de 16 ani urmează să aibă o intervenție la summitul ONU pentru lupta împotriva schimbărilor climatice. A refuzat să zboare în semn de protest față de emisiile poluante, degajate în atmosferă, pe care le implică o călătorie cu avionul.

Tânăra militantă a fost însoţită de tatăl ei în voiajul pe Ocean care a început de la Plymouth, în Anglia. Are și un mesaj special pentru președintele Trump: "Să asculte știința!". Și a cerut omenirii "să înceteze să distrugă natura".

Greta Thunberg, activist pentru mediu: "Să nu mai pierdem vremea, să facem ce trebuie făcut acum! Chiar şi pe barca mea în mijlocul Atlanticului, am aflat despre incendiile din Amazon. E un semn categoric că războiul nostru împotriva naturii trebuie să înceteze. Toată lumea mă întreabă ce se poate face cu Donald Trump. Mesajul meu pentru el este să-i ia în serios pe oamenii de ştiinţă, ceea ce e evident că nu face. Nimeni n-a reuşit până acum să-l convingă despre urgența problemei climatice, cum aş putea să izbutesc eu?".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Greta Thunberg, proteste berlin
Protest la Berlin condus de fata de 16 ani, nominalizată la premiul Nobel pentru Pace

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult