Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gravidă nevoită să conducă singură până la spital, după ce soțul ei a fost arestat într-o benzinărie

O femeie din California susține că a fost nevoită să conducă singură până la spital pentru a naște, după ce soțul ei a fost reținut de către polițiști în momentul în care au oprit într-o benzinărie.

María del Carmen Venegas a povestit că ea și soțul ei Joel Arrona-Lara, în vârstă de 36 de ani, se îndreptau către spital pentru a fi supusă unei operații de cezariană și au oprit într-o benzinărie pentru a face plinul mașinii.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum agenții de la imigrări le solicită celor doi actele, însă bărbatul susține că le are acasă, Maria fiind singura care le prezintă. Imediat după, agenții îl încătușează, iar femeia însărcinată rămâne singură.

Maria a condus singură până la spital, acolo unde a adus pe lume un băiețel, al cincilea copil al cuplului, cel mai mare având acum 13 ani, scrie The Guardian.

"Mă simt groaznic. Avem nevoie de el acum mai mult ca niciodată", spune femeia de pe patul de spital.

Citește și
accident, vaslui, microbuz, insarcinata, raniti,
Microbuz lovit frontal în Vaslui. 7 răniți printre care și o gravidă

Femeia susține că ea și soțul ei au venit în SUA în urmă cu 12 ani, din Mexic. Ei nu dețin acte legale pentru a locui în SUA, însă toți cei 5 copii ai lor sunt cetățeni americani. Maria susține că soțul ei este singurul din casă care obține venituri și întreține familia.

De cealaltă parte, polițiștii au precizat că ce doi locuiau ilegal în SUA, iar bărbatul era dar în urmărire internaționale de autoritățile mexicane, fiind acuzat de crimă. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult