Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Grav accident comis în Olanda de un român beat. Prietenul său, tot român, a murit după ce a fost aruncat prin parbriz

Un român a murit, iar un al doilea este grav rănit, după un accident comis de cel din urmă în orașul olandez Breda. Șoferul beat al mașinii gonea cu peste 100 km/h.  

Un român de 29 de ani a fost identificat ca fiind victima decedată a unui accident mortal produs sâmbătă în Breda, scrie NL Times.

Tânărul se afla în mașină cu șoferul vinovat de accident, un alt român, în vârstă de 33 de ani, care a fost grav rănit.

Potrivit polițiștilor, românul beat gonea cu peste 100 km/h pe un drum unde limita de viteză era de 70 km/h.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 2:30, la intersecția dintre Graaf Engelbertlaand și Mastbosstraat. O tânără de 18 ani din Bavel a fost oprit la semafor de pe Mastbosstraat și a virat pe Graaf Engelbertlaan când a devenit verde. În timp ce accelera, a văzut cu coada ochiului o altă mașină care se apropia din stânga cu viteză foarte mare.

Șoferul român beat a trecut cu viteză pe culoarea roșie a semaforului

Citește și
accident Arad
Accident cu patru victime pe DN 76. Unul dintre șoferi, un poliţist, este în comă | FOTO

Românul în vârstă de 33 de ani a ignorat probabil un semafor roșu de la intersecție, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. S-a izbit violent de mașina tinerei de 18 ani, iar românul de 29 de ani a fost aruncat din autoturism. A murit la fața locului.

Bărbatul de 33 de ani a fost grav rănit. Serviciile de urgență l-au transportat de urgență la un spital cu ambulanța, unde o anchetă a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Poliția l-a arestat pe român la spital. Tânăra de 18 ani a scăpat nevătămată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult