Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul sfidător a lui Putin la scurt timp după emiterea mandatului de arestare pe numele său. Ce vizită ”surpriză” a făcut

Vladimir Putin, a vizitat Mariupol, a doua sa vizită surpriză pe teritoriul ocupat de ruși din Ucraina în acest weekend și un gest sfidător la scurt timp după ce o instanță internațională a emis un mandat de arestare pe numele acestuia.

Putin ar fi ajuns în oraș cu elicopterul, a condus în mai multe cartiere și a vorbit cu localnicii. Aceasta este prima călătorie a șefului statului din Rusia în Donbass, informează presa de stat din Rusia.

Mariupol a fost locul uneia dintre cele mai aprige bătălii de când Rusia a invadat Ucraina anul trecut. Raportul de la Tass s-a referit la oprire ca fiind „o călătorie de lucru” a domnului Putin pentru a revizui lucrările de construcție și restaurare din oraș, care a fost odată găzduit de jumătate de milion de oameni și cea mai mare fabrică de oțel din Europa.

Presa de propagandă din rusia susține că Vladimir Putin a ajuns în cartierul Nevsky din Mariupol, unde, la invitația uneia dintre familii, s-a dus la casa lor. Proastpătul fugar international, Putin, ar fi inspectat, de asemenea, litoralul Mariupol în zona clubului de iaht, clădirea teatrului și „locurile memorabile ale orașului”, a informat Kremlinul pentru Interfax.

Mariupol a fost locul uneia dintre cele mai aprige bătălii de când Rusia a invadat Ucraina anul trecut. Agenția de propagandă TASS s-a referit la oprire ca fiind „o călătorie de lucru” a domnului Putin pentru a revizui lucrările de construcție și restaurare din oraș, care a fost odată găzduit de jumătate de milion de oameni și cea mai mare fabrică de oțel din Europa.

Citește și
vladimir putin
Putin a emis un decret privind renunțarea simplificată la cetățenia ucraineană pentru deținătorii de pașapoarte rusești

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult