Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gest provocator făcut de Kamala Harris la adresa lui Donald Trump. A publicat un raport cu detalii personale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kamala Harris, candidata democraților la alegerile prezidențiale din Statele Unite, a făcut public raportul medicului său, care o declară aptă pentru o funcţie înaltă.

Prin acest gest, Harris, în vârstă de 59 de ani, vrea să demonstreze că situația stă total diferit în cazul rivalului său, Donald Trump.

În documentul prezentat de Kamala Harris, medicul notează că ea menţine un stil de viaţă activ şi o "dietă foarte sănătoasă", în ciuda programului încărcat. Are alergii sezoniere, nu fumează şi bea alcool doar cu moderaţie.

Vicepreședintele Statelor Unite a readus în discuție subiectul sănătății unui candidat la președinție, după ce Trump a făcut nenumărate remarci legate de starea de sănătate a lui Joe Biden, înainte de retragerea lui din campanie.

Kamala Harris: ”Nu voi face o analiză medicală a aptitudinilor fizice (ale lui Donald Trump). Dar din orice alt punct de vedere, când vine vorba de așteptările pe care le avem de la un președinte al Statelor Unite, de capacitatea de a exercita de fapt o bună judecată, atât în calitatea de comandant șef, dar și ca lider al acestei țări, știm că (Donald Trump) nu are această capacitate de a-și îndeplini îndatoririle. Este inapt pentru această funcție. Vorbește la mitingurile sale despre personaje fictive, își plânge constant de milă.”

Citește și
Donald Trump și Kamala Harris
Kamala Harris vrea să joace cartea sănătăţii împotriva lui Donald Trump

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult