Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gest incredibil făcut de o elevă din Daghestan la ceremonia de final de an. "Putin este diavolul!". VIDEO

O elevă de la un liceu din republica rusă Daghestan, care a absolvit clasa a XI-a, a făcut un gest neașteptat la serbarea de sfârșit de an. Când a mers să-și ia premiul, tânăra a strigat la microfon "Putin este diavolul!".

Potrivit publicației Pravda, eleva, pe care care o cheamă Zukhra Albekova, s-a dus la microfon pentru a ține un discurs după ce și-a primit diploma.

Vizibil emoționată, ea a strigat în limba rusă: "Nu războiului! Libertate Ucrainei! Putin este diavolul!". Imediat, câțiva elevi au început să aplaude.

După acest incident, canalele de Telegram din presa prorusă au început să răspândească informații conform cărora împotriva școlii s-a deschis o anchetă pentru "discreditarea armatei ruse".

Conform acestora, după gestul fetei, unitarea de învățământ ar urmă să primească o amendă.

Citește și
vladimir putin
Vladimir Putin nu mai are încredere în generali. Ia personal decizii pentru prima linie a frontului din Donbas

Totodată, pe numele mamei elevei a fost întocmit un proces-verbal administrativ pentru "neîndeplinirea obligațiilor părintești pentru creșterea copilului".

Mama elevei și-a cerut scuze

Daghestan News a publicat un videoclip cu Zukhra Albekova și cu mama ei. În înregistrarea respectivă, femeia și-a exprimat sprijinul pentru război și pentru Vladimir Putin și și-a cerut scuze pentru că a neglijat educația fiicei sale.

Fata și mama ei au explicat că gestul a fost făcut pe fondul stresului provocat de examene.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult