Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gérard Depardieu, prins din nou băut pe scuter. Când polițiștii l-au oprit, a criticat din nou politica președintelui Macron

Gérard Depardieu a fost prins conducând sub influența alcoolului, pentru a doua oară în ultimii ani. Băuse două beri, a plătit o amendă și apoi le-a spus polițiștilor că vrea să se mute din Franța pentru că nu-l mai suportă pe președintele Macron.

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 71 de ani, conducea un scuter, la fel ca acum opt ani când a căzut cu mopedul, pentru că se afla sub influența alcoolului.

Potrivit le Figaro, el le-a atras atenția polițiștilor pentru că a tăiat de câteva ori linia continuă, așa că l-au oprit, relatează news.ro.

Cei doi agenţi l-au recunoscut pe actor după ce acesta şi-a dat jos casca. Polițiștii au bănuit că actorul este în stare de ebrietate așa că l-au testat cu etilotestul. Rezultatele testului de alcoolemie au arătat că avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, depăşind limita legală de 0,25 mg, prevăzută de Codul Penal francez.

Actorul a plătit o amendă, și a recunoscut că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter.

Citește și
Gerard Depardieu
Tânăra care îl acuză pe Gerard Depardieu de viol și agresiune sexuală, o apropiată a actorului

Însă, Depardieu trebuie să facă și un test de sânge, potrivit prevederilor legale, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Asta l-a supărat pe actorul francez, care a spus din nou că vrea să părăsească Franţa, asigurându-i pe poliţişti că îl preferă pe Vladimir Putin lui Emmanuel Macron.

Invitat recent în emisiunea "Touche pas à mon poste", Gerard Depardieu a spus că nu a votat în Franţa, îl consideră pe Putin un prieten cu care râde mult, iar despre Macron a afirmat că nu face parte din lumea lui. "Mi-a telefonat de două sau trei ori (Macron) când eram în Albania, dar nu am vrut să-l întâlnesc".

Nu este prima dată când Gérard Depardieu își manifestă reticenţa pentru politica lui Emmanuel Macron. Întrebat de Nice Matin despre legăturile cu Vladimir Putin în 2018, a răspuns: "Trebuie să înceteze să mai spună prostii. De 30 de ani Rusia s-a schimbat. Putin, este ceea ce este, dar vă spun ceva, Macron este ca Putin".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult