Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Găsit vinovat de împușcarea unui copil după ce și-a mărturisit fapta în versuri rap scrise în închisoare

Membrul unei bande a fost arestat pentru împușcarea unui elev de 12 ani după ce și-a mărturisit fapta în versuri rap scrise în închisoare.

 

Stephen Dunford, în vârstă de 26 de ani, a trecut pe 10 ianuarie pe lângă tânărul care stătea cu niște prieteni când a deschis focul și l-a lovit pe băiat, scrie Mirror.

Serviciile de urgență l-au transportat pe copilul de 12 ani la spital, unde a fost operat pentru plăgile împușcate la picioare înainte de a fi externat.

Dundorf a mai fost găsit vinovat pentru deținere a unei arme de foc cu intenția de a pune viața în pericol în legătură cu incidentul din Sheffield.

Individul a fost acuzat de tentativă de crimă și deținerea unei arme de foc cu intenția de a pune viața în pericol, Curtea din Sheffield găsindu-l pe Dunford vinovat pentru ambele acuzații în urma unui proces de șase săptămâni.

Citește și
masina politie
Bărbat împuşcat în cap cu un pistol cu bile, pe o stradă din Constanța. Poliţiştii au deschis o anchetă

Curtea a aflat cum Dunford a recitat versuri rap pe care le-a scris chiar el în timpul unui apel telefonic în închisoare, în care a spus că „un tânăr a fost lovit de un vagabond”, referindu-se la un glonț.

 

”A fost un act atroce”

 

Inspectorul șef detectiv Jade Brice, care investighează cazul, a spus: „Acesta a fost un act atroce, care a dus la împușcarea unui băiat tânăr, inocent. Victima din acea zi nu era ținta intenționată a Dunford, dar incidentul a avut un impact profund asupra lui și a familiei sale”.

„Poate că cea mai convingătoare dovadă împotriva lui Dunford a fost o mărturisire, făcută în timp ce era arestat preventiv. În timpul unui apel telefonic din închisoare, Dunford a recitat un rap pe care l-a scris el însuși, conținând versuri despre implicarea sa în împușcare, în care un„ tânăr a fost lovit de un vagabond ”, o referință la un glonț. Apelul telefonic a fost înregistrat și, după ce a fost distribuit pe rețelele de socializare, a fost descoperit de ofițerii care investigau incidentul”, a precizat polițistul.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult