Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Franța: Un român a fost reținut cu focuri de armă și internat la psihiatrie, după o urmărire ca în filme. Ce a făcut

O urmărire ca în filme a tulburat liniștea în orașul francez La Teste-de-Buch, situat în regiunea Aquitania. În urma acestui incident, un român de 41 de ani a fost internat la Psihiatrie, informează sudouest.fr.

Luni după-amiaza, doi bărbați, angajați ai hotelului-restaurant La Co(o)rnich, s-au insultat violent dintr-un motiv necunoscut. Apoi, cei doi, care lucrau ca valet, respectiv portar de noapte, s-au urcat la volanul a două mașini și au pornit într-o urmărire care i-a șocat pe localnici.

La un moment dat, ei s-au îndreptat spre secția de poliție din oraș, acolo unde, potrivit sursei citate, valetul dorea să se refugieze. Ajuns la fața locului, acesta a fost lovit de urmăritorul său, un bărbat român, care a acroșat și o mașină de poliție. Speriat, individul a fugit de la locul accidentului, însă, din nefericire, a mai lovit câteva autoturisme parcate în zonă.

Oamenii legii s-au luat după el. În timpul urmăririi, bărbatul a mai intrat într-o mașină a poliției, care i-a barat drumul.

În cele din urmă, după patru focuri de armă trase spre el, românul a fost reținut.

Citește și
Certifcat COVID
Permisul sanitar a devenit operaţional în Franța, inclusiv pentru turişti

În urma incidentului, doi polițiști au fost răniți ușor, în timp ce se aflau în mașina de serviciu sau în apropierea acesteia.

Dus la audieri, românul nu a putut să explice de ce s-a luat după colegul său și de ce a intrat în polițiștii care încercau să-i oprească fuga nebună.

Plasat inițial în arest, românul de 41 de ani a fost examinat de un expert și apoi internat la spitalul de psihiatrie Charles-Perrens, la cererea unui reprezentant al statului francez.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult