Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fotograful francez care a căzut dintr-un turn de la etajul 68 și a decedat, nu a alunecat, susține prietenul lui cel mai bun

Bărbatul care a căzut 68 de etaje până la moarte în timp ce încerca o cascadorie pe un zgârie-nori din Hong Kong nu a alunecat, susține un prieten apropiat, scrie Mirror.co.uk.

Fotograful francez Remi Lucidi - cunoscut sub numele de Remi Enigma - se pare că a rămas prins în afara unui penthouse de la ultimul etaj al complexului Trengunter Tower de 721 de metri în timp ce făcea fotografii. Tânărul de 30 de ani a bătut frenetic la o fereastră, iar o femeie de serviciu a sunat la poliție înainte ca acesta să cadă în gol 68 de etaje.

Colegul alpinist „Dakamaru” – care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea reală – a declarat pentru Mirror că a vorbit cu Remi cu doar câteva zile înainte de moartea sa joia trecută (27 iulie). Cei doi s-au cunoscut pe Instagram în 2020 și de atunci au continuat să facă escaladări împreună. Amândoi plănuiau să facă o excursie în Franța în viitorul apropiat și să urce pe Marea Piramidă din Egipt.

Dakamaru a spus: „Am vorbit ultima dată pe Instagram cu câteva zile înainte de tragedie. Era încântat de escaladarea clădirilor din Hong Kong. A spus că a făcut niște fotografii frumoase”.

Căutătorul de senzații tari a recunoscut că nu știa dacă Remi a mai urcat vreodată pe Trengunter Tower, dar a adăugat: „Presupun că a făcut-o”. Întrebat cât de multă planificare prealabilă implică astfel de activități, el a răspuns: „Planificarea este liberă. Uneori nu poți planifica totul în viață”.

El a fost informat de moartea prietenului său de către altcineva din comunitate sâmbăta trecută (29 iulie). Dar, în ciuda durerii sale, el a spus că nu descuraja alți oameni să facă ce le place.. „Acest lucru nu se întâmplă des”, a spus el. "Nu cădem pur și simplu. Dacă prietenul meu ar fi avut vreun partener cu el care să-l susțină, ar fi încă în viață."

El a continuat spunând: „Tragediile precum cea a prietenului meu nu ne zdruncină niciodată convingerile de bază. Știm ce facem și de ce facem asta. Suntem conștienți de consecințe”.

Dakamaru a mai spus: "Când ajungi la un anumit nivel de îndemânare nu aluneci și cazi. Nu este posibil. Potrivit martorului, Remi a rămas blocat în afara unei ferestre. Trebuie să fi fost un loc în care nu a putut face manevre. Trebuie să fi petrecut acolo suficient timp ca să obosească și să nu se mai poată ține”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult