Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. Kim Jong Un s-a urcat pe cal un cal alb la o paradă militară din Coreea de Nord

Președintele Coreei de Nord, Kim Jong Un, s-a urcat pe un cal alb la parada militară care a avut loc recent în Phenian, care a sărbătorit cea de a 90-a anivesare a înființării ”Armatei poporului”.  

Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Kim Jong Un s-a urcat pe cal, care, însă, nu a fost lăsat liber.

Astfel, un ofițer a avut grijă în permanență să nu se producă un incident nedorit și a stat tot timpul cu mâna pe căpăstru.

 

La rândul său, Kim Jong Un a purtat o tunică militară albă care avea însemne auriu ... la fel ca și calul tot alb, al cărui echipament a fost, de asemenea, auriu.

Citește și
Kim Jong-un vrea să accelereze programul de înarmare nucleară al Coreei de Nord
Kim Jong-un vrea să accelereze programul de înarmare nucleară al Coreei de Nord

 

Potrivit unui comunicat al agenției comuniste de presă, participanții la parada militară au izbucnit în ”urale furtunoase” când l-au văzut pe ”comandantul fără egal” Kim Jong Un.

”Când Kim Jong Un a apărut acolo, toți participanții au izbucnit în strigăte furtunoase de ”ura!” pentru comandantul fără egal, strălucit, care a lucrat cu devotament pentru a îndeplini marea cauză a construirii unei națiuni prospere cu o armată puternică, în timp ce a inaugurat o perioadă de glorie a întăririi puterii naționale, cea mai strălucită din istoria națiunii de peste 5000 de ani, cu voința lui de fier, curajul fără egal și conducerea extraordinară.” - se arată în comunicatul comuniștilor din Coreea de Nord.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult