Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul președinte al SUA, Obama, l-a criticat dur pe Trump, în contextul pandemiei: „Un dezastru haotic”

Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, a declarat că răspunsul administrației Trump referitor la pandemia de coronavirus a fost „un dezastru haotic absolut”.

 

Obama l-a acuzat pe Trump și pe aliații săi pentru exacerbarea tensiunilor din țară, ceea ce a afectat efortul de a opri răspândirea noului coronavirus, transmite Daily Mail.

„Noi ne luptăm cu acest trend în care să fii egoist și să-i vezi pe alții ca pe niște dușmani, a devenit un impuls puternic în viața americanilor. Apropo, și pe plan internațional observăm același lucru. Acest lucru face parte din ce a cauzat ca acest răspuns cu privire la criza globală să fie atât de anemic și de aprig. Ar fi fost rău chiar și cu cele mai bune guverne. De asta, eu voi petrece cât timp este necesar, susținându-l cât pot pe Joe Biden”, a spus acesta.

Nu este prima dată când Barack Obama face referire la modul în care Trump a acționat în această criză. Luna trecută, fostul lider de la Casa Albă l-a criticat pe actualul președinte, spunând că „nu a existat niciun plan coerent”.

Citește și
Donald Trump
Valetul personal al lui Trump, infectat cu noul coronavirus. Președintele, testat din nou

Până în prezent, pe teritoriul Statelor Unite au fost confirmate aproape un milion trei sute de mii de cazuri și s-au înregistrat peste 70.000 de decese.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult