Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul avocat personal a lui Donald Trump s-a predat FBI. Ar putea recunoaşte acuzaţiile

Michael Cohen, fostul avocat personal al lui Trump, s-a pedat agenţilor federali înainte să ajungă în faţa instanţei.

Potrivit CNN, e foarte probabil ca Cohen să fi ajuns la un acord de recunoaştere a vinovăţiei. El va coopera în speranţa că va primi cel mult 3 ani de închisoare, în timp ce procurorii ar vrea să îl trimită cel puţin 4 ani după gratii. De asemenea, avocatul urmăreşte ca magistraţii să nu îi pună sechestru pe întreaga avere.

Justiţia americană investighează dacă Michael Cohen a comis fraude bancare şi fiscale care se ridică la 20 milioane de dolari în cadrul unor împrumuturi obţinute de o societate familială, a relatat New York Times, citat luni de France Presse.

Anchetatorii încearcă de asemenea să determine dacă Cohen a încălcat legea asupra finanţării campaniilor electorale sau alte legi când a cumpărat tăcerea unor femei care pretindeau că au avut relaţii cu Donald Trump, potrivit acestui articol publicat duminică noapte.

O condamnare pentru fraudă fiscală sau bancară ar putea conduce la lungi pedepse de închisoare, ceea ce ar spori presiunea asupra lui Michael Cohen pentru a coopera cu procurorii. Avocatul a afişat de mult timp o loialitate statornică faţă de Donald Trump până de curând, când a început să se distanţeze de el.

Citește și
trump stormy
FBI a percheziționat birourile avocatului lui Donald Trump. Documentele ridicate

Michael Cohen a recunoscut că a plătit 130.000 de dolari actriţei porno Stormy Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea în legătură cu o relaţie sexuală pe care a avut-o cu Donald Trump în 2006.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult