Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Forțele speciale au luat cu asalt o navă din Mediterană, după ce pasageri clandestini au încercat s-o deturneze cu pumnalele

Forțele speciale italiene au luat cu asalt o navă de marfă care naviga din Turcia către Franța, după ce aproximativ 15 imigranți înarmați cu cuțite au încercat să deturneze vaporul.

Solicitanții de azil, a căror naționalitate nu a fost dezvăluită, s-ar fi strecurat nedetectați pe nava Galata Seaways, în speranța de a ajunge în Europa.

Nava e concepută pentru a transporta vehicule și navighează sub pavilion turcesc cu 22 de membri ai echipajului. A pornit de la Topçular în Turcia pe 7 iunie și se îndrepta spre Sète, în sudul Franței, a declarat pentru presă Ministerul Apărării din Italia, citat de The Guardian.

Odată ajunși la bord, pasagerii clandestini au fost descoperiți de echipaj și ar fi încercat să ia ostatici marinarii folosind cuțite, transmite agenția italiană de presă Ansa.

Căpitanul navei a reușit să solicite ajutor prin radio la Ankara, care ulterior a raportat incidentul autorităților italiene, întrucât nava naviga în largul coastelor acestei ţări.

Citește și
nave
Momentul în care o navă de război chineză a tăiat calea unui distrugător american, în strâmtoarea Taiwan VIDEO

Citiți articolul integral pe SpotMedia!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult