Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Forțele ruse au luat cu asalt un centru de detenție pentru a salva personalul luat ostatic de prizonieri ISIS

Forțele de securitate au luat cu asalt duminică un centru de detenție din sudul Rusiei, ucigând deținuți acuzați de legături cu celulele teroriste islamiste care luaseră ostatici doi membri ai personalului, a raportat canalul de știri finanțat de stat RT.

Jurnaliștii de la fața locului au raportat zgomote de focuri de armă, în timp ce mai multe ambulanțe au fost văzute sosind la închisoare în imagini pe rețelele de socializare, scrie AP.

Ostaticii din centrul de arestare preventivă din Rostov-pe-Don au fost nevătămați, a declarat Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia într-un comunicat oficial.

Acesta a spus că cei care au luat ostatici au fost „lichidați”, dar nu a comentat în continuare.

O serie de instituții de știri locale, inclusiv RT, au raportat că mai mulți prizonieri au fost uciși.

Anterior, agenția de știri de stat Tass, citând surse anonime din cadrul forțelor de ordine, a declarat că șase ostatici se aflau în curtea centrală a Centrului de detenție nr. 1 al regiunii Rostov, înarmați cu un briceag, o bâtă de cauciuc. Printre prizonieri se numără bărbați acuzați de legături cu gruparea Stat Islamic, se arată în comunicat.

Imaginile postate pe rețelele de socializare par să arate cel puțin doi dintre cei care iau ostatici purtând o bandă pe cap care seamănă cu steagul Statului Islamic. Alte imagini au arătat prizonieri mânuind cuțite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult