Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fondatorul unei trupe de striptease a fost condamnat la închisoare pentru că a încercat să-și ucidă fosta soție cu toporul

Fondatorul trupei de striptease Dreamboys a condamnat la 27 de ani de închisoare după ce a încercat să-și ucidă fosta soție cu un topor.  

Pe fondul geloziei, David Richards, în vârstă de 42 de ani, a încercat să o ucidă pe Alex Alam.

El ar fi atacat-o pe fosta sa soție fotomodel pentru că a văzut-o sărutând-ul pe starul TOWIE, Kirk Norcross.

David Richards și-a pândit fosta parteneră timp de ore întregi și a așteptat-o să iasă din casă pentru a-și plimba câinii.

În urma atacului, femeia a suferit o fractură de craniu și tăieturi la nivelul feței și al scalpului.

„Am fost trădată fără a crede că persoana cu care am ales să am copii îmi va întoarce viața cu susul în jos”, a spus fotomodelul în fața instanței. Ea a adăugat că cicatricile sunt „o amintire constantă” a violenței fostului său soț.

Citește și
masina politie
Urmărire cu focuri de armă în Dâmbovița. Trei bărbați au aruncat cu pietre în polițiști și i-au amenințat cu un topor

Când și-a aflat sentința, Richards, încarcerat la penitenciarul Chelmsford, a plâns în hohote.

Atac sângeros

Richards a lovit-o pe fosta sa soție cu toporul, de cel puțin șase ori. În timp ce o lovea și încerca s-o lege cu cabluri, el striga, conform DailyMail: „Kirk Norcross, Kirk Norcross - în casa mea”, făcând referire la motivul geloziei sale.

Femeia a reușit să scape de agresor și a fugit în casă pentru a suna la urgențe. Aceasta l-a sunat, de asemenea, pe Kirk Norcross, spunându-i că „este pe moarte”.

Audiat, Kirk Norcross a povestit că a văzut-o pe Alam plină de sânge.

Fondatorul trupei de striptease Dreamboys a negat tentativa de omor, susținând că a acționat în autoapărare. El a fost găsit în cele din urmă vinovat și a fost condamnat la 27 de ani de închisoare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult