Firma unde angajaţii pot mânca oricâtă ciocolată. Ce se întâmplă de Ziua Îndrăgostiţilor
Your browser doesn't support HTML5 video.
Într-o făbricuță din Australia meșterii ciocolatieri lucrează peste program, ca să facă față comenzilor. Comenzile pentru Ziua îndrăgostiţilor sunt parcă mai multe ca niciodată....
Aceste delicatese din ciocolată sunt create de la zero, exact ca la începuturile fabricii, în 1915. Ciocolatierii se implica în fiecare etapă a procesului de producţie, de la prăjirea boabelor de cacao, până la ornamentele comestibile aplicate fiecărei bomboane în parte.
Sylvana Agostino, ciocolatier: “Toate trufele noastre sunt create manual, învelite în ciocolată și decorate tot de noi. Sunt atât de multe detalii, toate decorațiunile aplicate manual, pe învelișul bomboanelor, pe partea cu ciocolată neagră și pe cea cu ciocolată cu lapte... Sunt multe elemente, dar tocmai acestea contribuie la ... "şarmul" lor.
Evident, e greu să alegi dintre atâtea bunătăţi. Însă cele mai populare par să fie combinaţiile de ciocolată cu menta şi fructe de pădure. În privinţa formei, clienţi nu stau pe gânduri: inimioarele
Şi angajaţii au parte de beneficii.... dulci. Cei care lucrează aici pot mânca oricât de multă ciocolată, în timpul serviciului.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Sursa: Pro TV
Etichete: australia , fabrica , ciocolata , ziua indragostitilor , Valentine's Day
Dată publicare: 12-02-2019 07:55