Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie rănită grav, după ce a fost atacată cu arbaleta de soțul ei și amanta acestuia. Găsită cu o săgeată în tâmplă

O femeie a fost grav rănită într-un atac cu arbaletă în Franţa, însă viaţa ei nu mai este în pericol, a anunţat miercuri procuratura, care a cerut arestarea provizorie a trei suspecţi, între care şi soţul victimei, relatează AFP.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost descoperită de pompieri la domiciliul ei din regiunea pariziană, "singură, cu o săgeată înfiptă în tâmplă", în cursul nopţii de duminică spre luni, a precizat parchetul.

Luni, soţul ei în vârstă de 40 de ani, amanta sa de 21 de ani şi un prieten de 48 de ani au fost reţinuţi de poliţie.

"Ultimele investigaţii şi audieri au permis să se stabilească mai ales că (...) faptele s-ar fi putut produce într-un context de resentimente şi gelozie", a mai spus parchetul, precizând că tânăra de 21 de ani este însărcinată.

Cei trei suspecţi au recunoscut "în general" faptele, precizează sursa, "însă au oferit explicaţii confuze asupra motivelor şi intenţiilor lor".

Citește și
regina elisabeta
Britanicul care voia să tragă cu arbaleta în Regina Elisabeta II, condamnat pentru trădare. „Sunt aici să o ucid pe regină”
Suspecții voiau să atace și alte persoane

Potrivit unei surse judiciare, victima, la fel ca cei trei suspecţi, lucrează într-o structură care angajează lucrători cu dizabilităţi.

Potrivit primelor examinări psihiatrice, cei trei acuzaţi suferă de tulburări psihice "care le-au afectat 'moderat' discernământul", a precizat procuratura.

"Ei ar fi intenţionat să atace şi membri ai familiei victimei", a mai spus sursa citată.

Procuratura a deschis miercuri o anchetă judiciară pentru tentativă de asasinat, arbaleta şi săgeţile fiind achiziţionate "în urmă cu mai bine de o lună de către soţ şi amanta sa".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult