Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie arestată după ce a îmbrățișat un cântăreț. E acuzată de hărțuire. VIDEO

O femeie din Arabia Saudită a fost arestată, după ce a fugit pe scenă ca să îmbrățișeze un cântăreț, în timpul unui concert. Artistul Majid al-Mohandis susținea un recital la un festival din orașul Taif, când s-a trezit cu o fană pe scenă.

Din filmulețele postate pe rețelele de socializare se poate vedea cum femeia îl îmbrățișează strâns pe cântăreț, în timp ce forțele de securitate încearcă să o scoată de pe scenă, scrie BBC News.

Mohandis a refuzat să comenteze incidentul și, imediat ce femeia a fost scoasă de pe scenă, el a continuat să cânte. În schimb, femeia riscă să fie pusă sub acuzare pentru hărțuire, potrivit poliției saudite, citată de presa locală.

Femeile din Arabia Saudită nu au voie să interacționeze cu bărbați care nu le sunt rude. Totodată, țara are legi dure privind vestimentația, interdicția alcoolului și segregarea genurilor. Ani la rând, femeilor le-a fost interzis să participe la evenimente publice, însă de la venirea la putere a prințului moștenitor Mohammed bin Salman, femeile au început să capete mai multe drepturi. 

În luna decembrie, femeilor li s-a permit să participe pentru prima dată la concerte, dar și la meciuri de fotbal. În luna iunie, femeile au primit permisiunea de a șofa.

Citește și
arabia saudita
Jurnalistă din Arabia Saudită, anchetată pentru o „ținută indecentă”. Femeia a fugit din țară

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult