Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie arestată după a înjunghiat șase persoane cu un cuțit într-un autobuz în Germania

O femeie de 32 de ani a fost arestată după ce șase persoane au fost rănite într-un atac cu cuțitul la bordul unui autobuz care se îndrepta către un festival în vestul Germaniei.

Autoritățile au declarat că nu există dovezi ale unui motiv politic sau religios.

Trei dintre cei atacați se află în stare critică, au declarat polițiștii vineri seara.

Atacul cu cuțitul a avut loc în Siegen, la est de Köln. Autobuzul se afla pe drumul către un festival în oraș și cel puțin alte 40 de persoane se aflau la bord când atacul a avut loc în jurul orei 19:40.

Poliția și procurorii au declarat că cele șase persoane rănite aveau între 16 și 30 de ani și toate erau din regiune. Până sâmbătă dimineață, trei dintre ei părăsiseră spitalul după tratament ambulatoriu.

Înjunghierea din Siegen a avut loc la o săptămână după un atac cu cuțitul în Solingen, un oraș din același stat, Renania de Nord-Westfalia, în care un presupus extremist islamic din Siria, care a evitat deportarea, este acuzat de uciderea a trei persoane și rănirea altor opt.

Atacul din Solingen a determinat coaliția de guvernare să elaboreze planuri pentru a înăspri legile cu privire la cuțite și a facilita deportările.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult