Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia de 31 de ani care a renunțat la cariera de designer, pentru a lucra în construcții. ”Petrec multe ore în genunchi”

Într-o schimbare remarcabilă în carieră, Camila Bernal, care timp de cinci ani a fost designer grafic a decis cu îndrăzneală să lase totul în urmă și să urmeze o carieră în construcții, scrie IndiaTimes.

Călătoria remarcabilă a Camilei nu a trecut neobservată, deoarece ea a atras recent atenția profesioniștilor din industrie, ceea ce a dus la angajarea ei pentru abilitățile sale excepționale în populara emisiune TV de renovare, The Block.

Într-un interviu acordat FEMAIL, tânăra de 31 de ani a descris intrarea ei în industrie ca pe o întorsătură fericită și neașteptată a evenimentelor. Ea a spus: „La vremea aceea lucram în domeniul ospitalității și un prieten m-a întrebat dacă vreau să mă apuc de chituit și am profitat de ocazie”.

Anul trecut, ea a primit un apel de la producătorii The Block de pe Channel Nine, care i-a cerut să se alăture concurenților ca și construcotr în ultima săptămână, ceea ce a fost o întorsătură interesantă a evenimentelor. Camila consideră această oportunitate un vis devenit realitate.

Începându-și ziua la 7 dimineața pe șantier, Camila își petrece adesea multe ore în genunchi pentru a executa finisajele dorite. Din păcate, acest lucru i-a afectat coloana, ducând la dureri severe de spate.

„Trebuie să mă asigur că am grijă de sănătatea mea; mă întind, fac mișcare, iau vitamine, fac masaj”, a spus ea.

Camila se consideră norocoasă pentru că deține afacerea ei și își poate alege sarcinile de lucru în loc să urmeze instrucțiunile unui angajator.

În ciuda sugestiilor medicilor de a renunța la slujbă ca fiind singura soluție pentru a-și ușura durerea de spate, Camila respinge ferm această opțiune.

În timp ce se confruntă cu provocări fizice, Camila consideră că munca ei este foarte plină de satisfacții. A fi martoră la reacțiile clienților ei la rezultatele finale îi aduce o bucurie imensă, pe care o descrie drept satisfacția supremă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult