Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia celebră de la care au furat mobilul doi hoți români, în Italia. Metoda originală aplicată

Doi hoți români, minori, deghizați în artiști stradali, au furat, la Torino, mobilul unei femei importante de pe scena politică din Italia, fosta senatoare Nerina Dirindin.

Furtul a fost comis într-un restaurant din centru orașului, iar fosta senatoare spune că mobilul ei conținea informații estrem de sensibile și prețioase, arelatează La Stampa.

”Dacă nu l-aș mai fi găsit, hoții ar fi reușit să îmi fure o dată cu el și o parte importantă din activitatea mea. Importante notificări de lucru parlamentare, date sensibile, o arhivă completă de informații”, a declarat Nerina Dirindin pentru sursa citată.

Fosta senatoare Nerina Dirindin, profesoară de economie la Universitatea din Torino, lua cina cu nepoții ei la un restaurant din centrul orașului italian, când de masa lor s-au apropiat doi tineri deghizați în artiști stradali.

Unul dintre cei doi avea un carton în mână pe care era scris un mesaj prin care cereau un ajutor în bani. ”Tocmai terminasem de vorbit la telefon și îl așezasem pe masă”, a declarat fosta senatoare pentru La Stampa. Telefonul a fost mascat cu acel carton și furat.

”Când mi-am dat seama, am anunțat imediat poliția, explicând importanța conținutului acelui telefon”, a spus Nerina Dirindin.

Hoții au fost prinși în mai puțin de o oră.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult