Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Familia lui Messi, victima unui jaf armat în Argentina. Suma pe care au furat-o hoții

Mai mulţi infractori au atacat, miercuri, o maşină care transporta bani proveniţi din comerţ şi care aparţineau socrilor fotbalistului argentinian Lionel Messi la Rosario.  

Doi agresori au spart geamurile maşinii care transporta doi angajaţi ai unui supermarket aparţinând familiei soţiei lui Messi, Antonella Roccuzzo, precum şi unui văr al acesteia, informează AFP.

Aceştia au furat două sacoşe conţinând 8 milioane de pesos din încasări (21.500 dolari), bani care urmau să fie depuşi la o bancă din Rosario.

Înainte de a dispărea cu maşina, agresorii au deschis focul. Ocupanţii maşinii atacate au fost şocaţi de cele întâmplate, dar au scăpat nevătămaţi.

Socrii lui Messi nu sunt la primul incident de acest gen, fiind atacaţi la Rosario, oraşul căpitanului echipei Argentinei. În luna martie, grilajul metalic de la un supermarket aparţinând familiei Roccuzzo a fost mitraliat în cursul nopţii, iar atacatorii au lăsat un mesaj misterios: „Messi, te aşteptăm, Javkin (primarul din Rosario) este un narcoman, nu te va proteja”.

Citește și
Lionel Messi
Messi a anunțat că nu vrea să se întoarcă în fotbalul din Europa. "Îmi va fi dor să joc în Liga Campionilor sau în La Liga"

Anchetatorii au apreciat la vremea respectivă că atacul nu-l viza neapărat pe Messi, ci „rezonanţa” utilizării numelui său. Primarul Pablo Javkin a afirmat că atacul a fost legat de politic, având în vedere alegerile locale care urmau.

Poliţia a anunţat că verifică toate pistele în curs, luând amprente de la faţa locului şi vizionând imaginile de pe camerele video.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult