Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Evadare spectaculoasă în Indonezia. Un deținut a săpat un tunel prin canalizarea închisorii

Un traficant de droguri chinez condamnat la moarte în Indonezia a evadat din închisoare săptămâna trecută prin sistemul de canalizare al penitenciarului, a anunțat luni poliția locală.

Cai Changpan, cunoscut și sub numele de Cai Ji Fan, era încarcerat într-o închisoare din apropiere de Jakarta, după ce a fost prins că trafica metamfetamină, conform CNN.

Săptămâna trecută, acesta a evadat printr-un tunel săpat în celula sa, care dădea în sistemul de canalizare și apoi în afara închisorii, a anunțat Yusri Yunus, purtătorul de cuvânt al poliției din Jakarta.

Cai și-a plănuit evadarea timp de cinci sau șase luni, conform colegului său de celulă. Traficantul a săpat tunelul folosind unelte din departamentul de construcții al închisorii, care efectua lucrări la cantină.

Evadarea a avut loc în timpul schimbării de ture al gardienilor. Cai Changpan a fost condamnat la moarte în anul 2017, după ce a fost prins traficând 135 de kilograme de metameftamină.

Citește și
Deținut
Un băiat de 13 ani, condamnat la 10 ani de închisoare, în urma unei dispute cu un prieten. Ce i-a zis acestuia

Autoritățile au menționat că nu este prima evadare a lui Cai. Acesta a mai evadat o dată în anul 2017 dintr-un centru de detenție din Jakarta, după ce a făcut o gaură în peretele din baie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult