Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Este un pericol biologic!”. Zbor întors din drum după o criză îngrozitoare de diaree a unui pasager, prin tot avionul. AUDIO

Un zbor al companiei Delta de la Atlanta la Barcelona a fost întors din drum din cauza unei crize îngrozitoare de diaree a unui pasager, prin toată aeronava. ”Este un risc biologic”, au transmis piloții către turnul de control.  

Zborul DL194 al companiei Delta, de la Atlanta la Barcelona, a fost forțat să se întoarcă din drum sâmbătă, 2 septembrie, după ce un pasager a suferit o criză îngrozitoare de diaree, de-a lungul întregului avion, scrie Daily Mail.

Avionul Airbus A350 se afla deja deasupra Virginiei, când piloții au decis să abandoneze călătoria. Cinci ore a durat operațiunea de schimbare a mochetei din avion și curățarea urmelor de diaree.

Într-un mesaj transmis la Controlul Traficului Aerian, comandantul a explicat succint problema: „Deviere către ATL – diareea pasagerului în tot avionul – pericol biologic”.

Citește și
Mackenzie Shirilla
Cum a fost pedepsită în SUA o tânără care a ucis două persoane cu mașina. A fost numită „Iadul pe roți”

Înregistrările audio ale controlorului de trafic dezvăluie și raportul prin radio al unuia dintre piloți: „Este o problemă de risc biologic, am avut un pasager care a avut diaree în tot avionul, așa că trebuie să ne întoarcem la Atlanta”.

”Dezinfectantul făcea doar să miroase a rahat cu vanilie”

Situația a fost supărătoare atât pentru pasageri, cât și pentru echipaj.

„Partenerul meu a fost pe acel zbor! A fost destul de rău. Trebuia să pășești cu grijă  pe culoar, totul mirosea oribil”.

„Dezinfectantul cu parfum de vanilie făcea doar să miroase a rahat cu vanilie. După ce avionul a aterizat, a fost curățat temeinic. N-au plecat decât în ​​jurul orei 2:30”, a scris Dee W.

Avionul a fost așteptat la sol de vehicule de urgență, iar pasagerul bolnav a fost transportat la spital.

Un alt pasager de la bordul aeronavei Airbus A350 a lăudat și operațiunea de curățare.

„Atât eu, cât și soția mea eram în acel zbor. A fost o mizerie. Piloții au luat decizia corectă să se întoarcă. Echipa de la sol a smuls covorul și a pus unul nou. Având în vedere circumstanțe, echipajul de la sol a făcut o treabă grozavă, alături de însoțitori și piloți”, a scris John Hurdt.

La aterizarea înapoi în Atlanta, atenția s-a mutat pe abordarea problemei „pericolului biologic” printr-o curățare minuțioasă a aeronavei.

Avionul a ajuns la Barcelona cu 8 ore întârziere

Din fericire pentru pasageri, zborul nu a fost anulat în totalitate. Aeronava a aterizat în Atlanta la ora 22:40 și în cele din urmă și-a reluat călătoria spre Spania puțin peste cinci ore mai târziu, la ora 3 dimineața. După un zbor de 8 ore și 13 minute, avionul a aterizat în sfârșit la Barcelona la ora 17:10 - cu opt ore întârziere.

În timp ce Delta a recunoscut că zborul a întâmpinat probleme din cauza unui diagnostic medical neașteptat, compania aeriană a rămas tăcută în legătură cu specificul problemei.

„Echipele noastre au lucrat cât mai repede și în siguranță posibil pentru a curăța temeinic avionul și a duce clienții noștri la destinația lor finală.

„Ne cerem scuze sincer clienților noștri pentru întârzierea și neplăcerile legate de planurile lor de călătorie”, a scris compania aeriană într-un comunicat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult