Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Epidemia de coronavirus din China a ajuns în "cel mai critic moment". Sunt 1.665 de morţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bilanţul morţilor de coronavirus din China a ajuns la 1.665, şi sunt peste 68.500 de mii de îmbolnăviri. În Franţa s-a înregistrat primul deces din Europa, ca urmare a coronavirusului provenit din China.

Este vorba despre un turist chinez de 80 de ani, venit din provincia Hubei. El a încetat din viaţă în spitalul din Paris în care fusese internat pe 25 ianuarie. Astfel, în momentul de faţă sunt 4 decese din cauza coronaviruslui în afara Chinei continentale.

 

Ce măsuri iau autorităţile chineze împotriva epidemiei de coronavirus

 

Un înalt oficial chinez a anuntat amenjarea la Wuhan - in epicentrul epidemiei - a inca 9 spitale de campanie, cu aproximativ 7.000 de paturi și a spus ca alte spatii publice vor fi rechizitionate pentru noi spitale

“Situația epidemică din Hubei și din întreaga țară este în cel mai critic moment. Nu ne putem permite nicio clipă de relaxare, menținerea sub control a epidemiei trebuie să fie în continuare prioritatea zero”, spune Liang Wannian, şeful echipei de experţi din Comisia Naţională de Sănătate.

Citește și
Epidemia de coronavirus din China
Cel mai mare experiment din lume declanșat de epidemia cu coronavirus din China

Chiar si asa locurile pentru cei care s-au imbolnavit sunt mereu insuficiente... Vice-premierul chinez a cerut autorităților medicale să-i primească în spitale pe toți cei care necesită internare, fără excepție. Și a insistat că un pat în spital nu trebuie condiționat de rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult