Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emily Willis, o cunoscută actriță de filme pentru adulți, în stare vegetativă. Misterul din jurul stării ei de sănătate

După două luni de la intrarea sa în comă, Emily Willis, cunoscută actriță de filme pentru adulți, a ieșit din comă. Cu toate acestea, starea ei este încă critică, iar evoluția sa este incertă conform medicilor.    

La două luni de la incident, Emily Willis, în vârstă de 25 de ani, a ieșit din starea de comă, dar se confruntă încă cu dificultăți semnificative, potrivit tatălui său vitreg, Michael. Deși poate urmări lucrurile cu privirea și afișează reacții emoționale, actrița se află într-o stare vegetativă, scrie TMZ.

Emily Willis a fost găsită inconștientă într-un centru de dezintoxicare din Malibu, unde era tratată pentru dependență. Transportată de urgență la un spital din Thousand Oaks, California, actrița a rămas internată la Terapie Intensivă. Cu toate acestea, medicii nu au găsit o cauză clară pentru stopul cardiac suferit de Willis.

Raportul toxicologic a exclus consumul de droguri înainte de incident, lăsând o enigmă în ceea ce privește cauza evenimentului. Familia speră acum să o mute pe Willis la un spital din Utah, pentru a-i asigura îngrijirea și sprijinul necesar la un cost mai accesibil.

În ciuda speculațiilor și zvonurilor care au circulat în mediul online, familia a emis un comunicat pentru a clarifica situația, negând informațiile despre o presupusă supradoză. În prezent, Emily Willis rămâne într-o luptă dificilă pentru viață, iar familia sa se bazează pe sprijinul comunității pentru a face față cheltuielilor medicale printr-o campanie GoFundMe inițiată de fratele său.

Citește și
politia, politist
ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul din Botoșani, unde un polițist a fost lovit de o mașină. Victima este în comă la spital

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult