Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elon Musk încă insistă că este dispus să se lupte cu Mark Zuckerberg: „În orice loc, oricând, orice regulă”

„Mă voi lupta cu Zuckerberg oriunde, oricând, orice regulă”, a declarat Musk miercuri reporterilor de la Washington.

Miliardarul a călătorit la Capitol Hill pentru a participa la discursul premierului israelian Benjamin Netanyahu în fața Congresului.

Un reprezentant Meta a indicat Business Insider o postare pe Threads pe care Zuckerberg a făcut-o miercuri ca răspuns la observația lui Musk.

„Chiar facem asta din nou?” a scris Zuckerberg.

Discuții despre o luptă Musk-Zuckerberg au început în iunie 2023, când Musk a lansat provocarea pe fondul speculațiilor că Meta construiește propriul concurent X. Zuckerberg lansând platforma de socializare bazată pe text, Threads, în iulie.

Dar lupta nu sa concretizat, în ciuda multor replici acide între cei doi miliardari.

„Sunt gata să lupt din ziua în care Elon ma provocat. Dacă va fi vreodată de acord cu o întâlnire reală, o veți auzi de la mine”, a scris Zuckerberg într-o postare pe Threads pe 11 august.

Asta, însă, nu la împiedicat pe Musk să aducă în discuție ideea unui meci în cușcă .

Când Mark Zuckerberg și-a sărbătorit aniversarea de 40 de ani în mai, Musk a spus la X că este încă deschis să lupte cu el.

"Dacă Zuckerberg ar fi la fel de dur. M-am oferit să mă lupt cu el oriunde, oricând, orice reguli, dar tot ce aud sunt greieri", a scris Musk ca răspuns la o știre satirică despre o confruntare între Președintele Joe Biden și fostul președinte Donald Trump.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult