Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elon Musk, delir în Pennsylvania, la mitingul electoral al lui Trump: "Acestea vor fi ultimele alegeri din Statele Unite"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Donald Trump s-a întors în Butler, Pensylvannia, unde, pe 13 iulie, a scăpat dintr-o tentativă de asasinat.

La mitingul susținut acolo, candidatul republican la președinția Americii a repetat că a încasat un glonț pentru democrație și că-l are pe Dumnezeu de partea sa.

Declarații la fel de dramatice a făcut și miliardarul Elon Musk, de câteva luni susținător al lui Trump.

Mitingul s-a desfăşurat în condiţii drastice de securitate. Lunetişti au fost instalaţi pe acoperişurile mai multor clădiri din jur şi o dronă a survolat mulţimea.

Pe 13 iulie, în plin discurs electoral, un tânăr a reuşit să tragă mai multe focuri spre Trump, care a suferit o rană uşoară la urechea dreaptă. Un spectator a fost ucis, iar alţi doi au suferit răni grave.

Citește și
Donald Trump susține că Israelul ar trebui să atacae instalațiile nucleare ale Iranului
Donald Trump spune că Israelul ar trebui să „lovească” instalaţiile nucleare ale Iranului: „Ocupaţi-vă de restul mai târziu”

Trump și cele câteva mii de simpatizanți prezenti au păstrat, un minut de reculegere în amintirea bărbatului ucis atunci.

Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA: "Cu exact 12 săptămâni în urmă, chiar în acest loc, un asasin cu sânge rece a încercat să mă reducă la tăcere. Timp de 16 secunde agonizante, cât a durat atacul armat, timpul parcă s-a oprit în loc. Însă, mâna Providenței și grația divină l-au împiedicat pe acest ticălos să-și atingă țelul. Nu a reușit să ne oprească mișcarea, nu ne-a frânt spiritul".

Elon Musk, șeful SpaceX și Tesla: "Cred că acestea sunt cele mai importante alegeri din cursul vieții noastre. Nu este un scrutin obișnuit. Tabăra cealaltă vrea să ne ia libertatea de exprimare, vrea să ne răpească dreptul de a purta arme. Vrea să ne lipsească de dreptul nostru de vot! Astea sunt niște alegeri pe care trebuie neapărat să le câștigăm. E imperativ! Iar dacă nu mergeți la vot, acestea vor fi ultimele alegeri din Statele Unite. Asta e predicția mea!".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult