Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kamala Harris a strâns 81 de milioane de dolari din donații în primele 24 de ore de la anunțul privind înscrierea în cursă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vicepreședintele SUA Kamala Harris are sprijinul unui număr suficient de delegați democrați pentru a câștiga nominalizarea partidului pentru președinție, conform estimării delegaților CNN.

Vicepreședintele se îndreaptă spre nominalizarea democrată, în timp ce o mare parte a partidului s-a aliniat în spatele candidaturii sale pentru a-l înfrunta pe Donald Trump.

Echipa prezidențială a vicepreședintelui Kamala Harris a anunțat luni că a strâns 81 de milioane de dolari în primele 24 de ore de când Harris a anunțat că va încerca să obțină nominalizarea democrată.

Într-o declarație, purtătorul de cuvânt al campaniei lui Harris, Kevin Munoz, a numit-o o "revărsare istorică de sprijin" pentru vicepreședinte.

"Revărsarea istorică de sprijin pentru vicepreședintele Harris reprezintă exact genul de energie și entuziasm popular care câștigă alegerile", a declarat Munoz.

Citește și
Kamala Harris si joe biden
Kamala Harris: „Ce a făcut Joe Biden în ultimii 3 ani este fără egal în istoria modernă”

Harris a lăudat moștenirea președintelui Joe Biden în timp ce a vorbit la un eveniment la Casa Albă, luni, în prima sa apariție publică de când Biden și-a încheiat candidatura pentru realegere și a anunțat că o susține pe ea pentru Casa Albă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult