Modifica setarile cookie
Toate categoriile

eBay a blocat toate tranzacțiile din Rusia și acordă beneficii clienților ucraineni

Site-ul de licitații online eBay a anunțat că blochează toate tranzacțiile care implică adrese rusești din cauza „întreruperilor serviciilor de către furnizorii de plată și transportatorii mari de transport maritim”.  

”Suntem alături de Ucraina și luăm o serie de măsuri pentru a sprijini poporul ucrainean și vânzătorii noștri din regiune.

Ca urmare a întreruperilor serviciilor de către furnizorii de plată și transportatorii mari de transport maritim, am suspendat temporar toate tranzacțiile care implică adrese rusești, iar tranzacțiile care implică adrese din Ucraina pot întâmpina întârzieri”, a anunțat un oficial eBay, potrivit The Guardian.

Măsuri de sprijin pentru clienții din Ucraina

Compania a anunțat, de asemenea, serie de măsuri pentru a sprijini ucrainenii și vânzătorii din regiune, inclusiv renunțarea la taxe, protejarea vânzătorilor de penalități de întârziere a expedierii și feedback negativ și orientarea donațiilor angajaților către organizațiile care ajută Ucraina.

Compania de comerț electronic a eliminat deja toate produsele legate de președintele rus Vladimir Putin, invocând politica sa împotriva articolelor care promovează sau glorifică ura sau violența.

Citește și
Zelenski: Invadatorii ruși nu ne pot cuceri. Oriunde a ajuns Rusia într-o țară străină, visele sunt imposibile
Zelenski: Invadatorii ruși nu ne pot cuceri. Oriunde a ajuns Rusia într-o țară străină, visele sunt imposibile

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult